We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: LITH
FOKKER / CONTACT: Dhr. H. van de Weerdt - +31 (0)6 - 55872546
Bij aanschaf van deze jaarling betaald u geen commissie!
-----
Toptalent heeft een naam...Tassada!

Wat wil je als dressuurruiter of -amazone nog meer? Een prachtige zwartbruine kleur en drie uitstekende gangen om straks de show mee te stelen. 

In de merrielijn vinden we onder andere het Lichte Tour paard Kirencio RFS (v. Florencio) en het Grand Prix paard Kupido (v. Cupido)  - Linde Hofs (NED).
-----
Moeder is de Ster, voorlopig Keur en PROK gekeurde merrie Inessada (v. Apache). Zij scoorde bij de keuring 3 x het cijfer 8 voor haar beweging, houding en galop en een 8,5 voor haar draf. De ster merrie Massada II is haar oudste nakomeling. Haar nakomeling Osanthos (v. Imposantos) is in het bezit van de U25 Grand Prix amazone Carla-Marie Dufil (FRA) en noteerde in zijn eerste 4 jarige tests, percentages van 79% en 80%!

Grootmoeder is de Elite, EPTM-drs merrie Dessada (v. Jazz). Naast Inessada bracht zij de Elite, EPTM-drs. en PROK gekeurde merrie Hassada (v. Apache) en het Lichte Tour paard Kirencio RFS (v. Florencio).

Overgrootmoeder is de Preferente merrie Zassada (v. Rhodium). Naast Dessada bracht zij de Ster merrie Hessada (v. Florencio) en de Elite, Sport-dr., IBOP-dr., PROK gekeurde en Z2 geklasseerde merrie Fassada (v. Johnson).
-----
Vader is de KWPN hengst Ferdeaux (v. Bordeaux). Hij was op 5 jarige leeftijd reservekampioen bij de PAVO-cup en werd tot op Prix St-George niveau uitgebracht in de sport. Ferdeaux tekent onder ander voor het vaderschap van de KWPN goedgekeurde hengsten Jerveaux en Jarville en de zeer populaire en succesvolle hengst Las Vegas.

De nakomelingen van Ferdeaux kenmerken zich door het gemak waarop zij zich laten sluiten en hun uitstekende galop.

Stamboom

Vader Ferdeaux
PSG/Inter I
Vader van vader Bordeaux
Grand Prix
v.v.v. United
PSG/Inter I
m.v.v. Venna
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Part Two
Ster, Preferent, Prestatie
v.m.v. Ferro
Grand Prix
m.m.v. Fabiola
Ster, Prestatie
Moeder Inessada
Ster, voorl. keur, PROK
Vader van moeder Apache
Grand Prix
v.v.m. UB 40
PSG/Inter I
m.v.m. Tolanda
Elite, pref, prest, PROK
Moeder van moeder Dessada
Elite, EPTM-dr.
v.m.m. Jazz
Grand Prix
m.m.m. Zassada
Preferent