We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: DUMPELFELD - DUITSLAND
FOKKER / CONTACT: Dhr. M. Zimmermann - +49 171 7458883
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
Hier word je absoluut vrolijk van! 
Met Sir Donnerhall I als vader en moeder Weica (v. Weltmeyer), die de in Hannover goedgekeurde hengst Descolari (v. Desperados FRH) heeft voortgebracht, brengt Smile gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Met zijn prachtige zwarte kleur, schitterende dressuurmodel en drie indrukwekkende gangen is hij meer dan een belofte voor de toekomst. 

Een rit naar Duitsland voor deze parel is het zeker waard. Aarzel niet langer en stap nu in de auto!
-----
Moeder is de Hannoveraanse merrie Weica. Ze is niemand minder dan de moeder van de bij het Hannover goedgekeurde permiehengst en PSG/Inter I geklasseerde Descolari (v. Desperados FRH). De hengst was met Isabel Werth succesvol in de Kür van de Nürnberger Burgbokal die beloond werd met een 9,9!!! 

Met junior Luca Sophia Collin werd Descolari achtereenvolgend in 2021 en 2022 Duits Kampioen bij de Junioren en won hij in 2020 teamgoud en in 2021 teamzilver en een individuele bronzen medaile bij de Europese Kampioenschappen voor Junioren.

Stamboom

Vader Sir Donnerhall I
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v. Sandro Song
m.v.v. Loretta
Moeder van vader Contenance D
v.m.v. Donnerhall
Grand Prix
m.m.v. Contenance II
Moeder Weica
Vader van moeder Weltmeyer
v.v.m. World Cup I
m.v.m. Anka
Staatspremie
Moeder van moeder Leica
v.m.m. Legat
m.m.m. Gefion