We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: DUMPELFELD - DUITSLAND
FOKKER / CONTACT: Dhr. M. Zimmermann - +49 171 7458883
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
Zal ik je een geheimpje vertellen? 

Sunday is een dressuurtopper in wording! Dit krachtig gebouwde veulen beweegt met zoveel gemak dat de toekomst er rooskleurig uitziet. Zijn moeder is niemand minder dan de volle zus van de in Hannover goedgekeurde hengst Descolari (v. Desperados FRH). 

Droom jij van de allerhoogste dressuurprestaties? Wacht dan niet langer en zet je zinnen op Sunday!
-----
Moeder Destina is een nakomeling van de Olympische Grand Prix hengst Desperados FRH. Desperados was in 2016 de onbetwiste nummer 1 op de wereldranglijst WBFSH dressuur en was met zijn amazone Kristina Sprehe één van de meest succesvolle dressuurpaarden ooit!

Destina is daarnaast de volle zus van de in Hannover goedgekeurde premiehengst en PSG/ Inter I geklasseerde Descolari. De hengst was met Isabel Werth succesvol in de Kür van de Nürnberger Burgbokal die beloond werd met een 9,9!!!

Met junior Luca Sophia Collin (DE) werd Descolari achtereenvolgend in 2021 en 2022 Duits Kampioen bij de Junioren en won hij in 2020 teamgoud en in 2021 teamzilver een individuele bronzen medaile bij de Europese Kampioenschappen voor Junioren.

Destina bracht tot op heden 4 nakomelingen, waarvan de oudste van de hengst Frascino uit 2017 stamt.
-----

Stamboom

Vader Secret
Vader van vader Sezuan
PSG/Inter I
v.v.v. Blue Hors Zack
Grand Prix
m.v.v. Don Romina
Moeder van vader Seline
v.m.v. St. Moritz I
m.m.v. Royal Star
Moeder Destina
Vader van moeder Desperados FRH
v.v.m. De Niro
Grand Prix
m.v.m. Wie Musik
Staatspremie
Moeder van moeder Weica
v.m.m. Weltmeyer
m.m.m. Leica