We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hennessy van Secret x Tomahawk - een opkomend dressuur talent! Merrie, 4 jaar oud 166 cm schofthoogte Winnares van de veulenkeuring! Winnares van de keuring voor 4-jarige merries! Volle broer van haar moeder is de meest veelbelovende kandidaat als de volgende GP-superster van Dorothee Schneider! Een ongelooflijke merrie!

Hennessy is een 4-jarige merrie van Secret en Tomahawk. Met een schofthoogte van 166 cm is ze een elegante verschijning. Ze heeft al indruk gemaakt op de veulenkeuring en de keuring voor 4-jarige merries en zichzelf als winnares bewezen.

Het bijzondere hoogtepunt van Hennessy is haar volle broer, die de meest veelbelovende kandidaat is voor de volgende GP-superster van Dorothee Schneider. De combinatie van Secret en Tomahawk heeft een absoluut droompaard voortgebracht.

Hennessy toont zich als een opmerkelijke merrie met buitengewoon talent en potentieel. Ze staat klaar om haar weg te banen naar de grote dressuurarena en haar vaardigheden te tonen.

Naast haar sportieve successen is Hennessy ook in de omgang een waar juweel. Haar vriendelijke en toegankelijke karakter maakt haar tot een plezierige partner voor haar ruiter.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over Hennessy. Ze zou het paard kunnen zijn waar u naar op zoek bent - een verbazingwekkende merrie met een veelbelovende toekomst!

Stamboom

Vader Scret
Vader van vader Sezuan
v.v.v. Zack
m.v.v. Don Romina StPrSt.
Moeder van vader Seline
v.m.v. St. Moritz
m.m.v. Royal Star
Moeder Heiderose M
Vader van moeder Tomahawk
v.v.m. Tailormade Temptation
m.v.m. Sigma
Moeder van moeder Helen
v.m.m. HLP 7.921
m.m.m. Heideblume