We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Knappe 11-jarige springmerrie 🐴  

High Five (Zirocco Blue x Peter Pan) is een lieve merrie van +/- 1.65m groot. Ze is allround inzetbaar, waarbij springen wel echt haar sterkste punt is & wat ze ook het leukst vindt. Ik verkoop haar dan ook als springpaard en zoek een ruiter die hier ook de focus op legt. Wij geloven dat ze met een fijne ruiter hogere klasses kan springen, ze heeft enorm veel potentie en talent. Op wedstrijd is ze op L2-dressuur uitgebracht.

High Five is een superlieve merrie met een sterk karakter. Springen vindt ze enorm leuk en wil graag over de sprong, in training heeft ze L-parcours gesprongen, wat ze met weinig moeite deed. Op wedstrijd nooit uitgebracht door andere ambities van de ruiter. Daarnaast kan ze ook leuk dressuren, is braaf in de bossen (zowel alleen als in de groep), zonder zadel rijden doet ze mega braaf en ook heb ik hier en daar wat eventing hindernissen met haar gesprongen.

Trailer laden is geen probleem en is ze gewend. Het is een paard met veel energie wat graag voor je werkt. High Five kan je onder het zadel uittesten, ze is hierin zeker niet gemeen of vervelend maar probeert je wel uit. Ze is daarom niet geschikt voor een onzekere, afwachtende ruiter. Ook niet voor een ruiter die met een harde hand of veel druk rijdt.

Ze is braaf bij de hoefsmid, osteopaat en tandarts en is altijd netjes geënt en behandeld. Verder is ze ontzettend sociaal naar andere paarden, ze staat het beste in een kleine kudde maar kan ook alleen staan. Ook naar mensen toe is ze lief en aanhankelijk, ze houdt enorm van aandacht en poetsen.

Ze is door mijn dierenarts op de foto gezet op de benen en hierop goed bevonden voor de sport. Overkeuren is natuurlijk geen probleem, kosten zijn voor de koper. Eigen foto’s zijn aanwezig. In de zomer heeft ze last van pollen, dan rijden we met een neusnetje. Afhankelijk van de locatie verschilt het of ze er last van heeft of niet.

Gaat alleen naar een vijf ⭐-huisje. Voor vragen graag via whatsapp een bericht sturen, liever niet bellen. Paard staat gestald in omgeving Weert, Limburg, NL.

Stamboom

Vader Zirocco Blue
Pref
Vader van vader Mr. Blue
Pref
v.v.v. Couperus
Stb
m.v.v. Acarla
prest, ster
Moeder van vader Licorne Des Forets
v.m.v. Voltaire
pref, WFFS-free
m.m.v. Gekas Des Forets
Moeder Pointer
Vader van moeder Peter Pan
v.v.m. Pilot
m.v.m. Gethsemane H
Moeder van moeder Darcy
v.m.m. Attack Z
m.m.m. Wendy