We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze drachtige en interessante stermerrie Phileine komt uit een ijzersterke moederlijn. Ze is gefokt uit een halfzus van niemand minder dan tweevoudig Wereldkampioen van de jonge dressuurpaarden: de KWPN-goedgekeurde hengst Kjento (v.Negro). Grootmoeder Zoriana bracht daarnaast ook de bij het KWPN goedgekeurde hengst Mowgli V.O.D. (v.Desperado), alsmede de NMK-kampioenen Heliana V.O.D. (v.Davino V.O.D.) en Niana V.O.D. (v.Desperado). Zelf liep Zoriana naar een top-tien plaatsing in de NMK-finale en slaagde vervolgens met een monsterscore van 90 punten voor de IBOP, waaronder een 10 voor haar draf. Uit deze excellente prestatiestam komen ook al Lichte Tour-paarden als Rhapsody (v.Lancet), Jones (v.Davino V.O.D.), Uno (v.Jazz), Zidana (v.Krack C) en Dior (v.Valeron). Net als haar befaamde oom Kjento, stamt Phileine af van de stempelhengst Negro. Hij schreef geschiedenis met Grand Prix-paarden als Nintendo, Taikoen, Netto, Vorst en Olympisch kampioen Valegro.

Phileine is dragend van Desperado, verwachte veulendatum 2 mei 2024.

Phileine is in decemer 2022 volledig röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug. Ze staat momenteel in Bergentheim.

Voor meer informatie kunt u appen naar Bart Pouw +31653504447

Richtprijs: €15.000-€17.500

Stamboom

Vader Negro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Bretton Woods
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Jazz
m.m.m.