We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle en bloedmooie dressuurpony te koop

Sunshine werd dit voorjaar kampioen op de RK bij de 3 jarige merries. Ze heeft mooie ruime bewegingen en laat veel potentie voor de sport zien.
De pony is door ons gefokt en opgegroeid bij ons op de boerderij. Omdat onze dochter (zelf 1.80 m) al meerdere (jonge) paarden te rijden heeft, besluiten we de pony nu groen te verkopen. De merrie is nog niet onder het zadel beleerd, maar is wel veel in de hand geweest en bekend met trailer, hoefmid, etc,.
De moeder van Sunshine (foto 3) is door onze dochter uitgebracht tm Z2 dressuur op FEI niveau en in de springsport (B). Een bijzonder werklustige, leergierige, fijne merrie om mee te werken en die altijd net dat extra tandje bijzet om in de ring te shinen. Ze werd op de CK 2018 bestgaande rijpony grote maat van Nederland.
Vader Beauty W. (foto 4) heeft afgelopen jaar een zilveren medaille behaald op het EK dressuur.
Beide ouderdieren zijn 1.47 m en Sunshine is officieel ingemeten op 1.43 m. Naar verwachting zal ze nog een paar cm groeien maar wel mooi in de D-maat blijven.

Alle keuringen toegestaan k.k.
Graag reacties uitsluitend via 06 224 20 354 (bellen of whatsapp), op mail wordt niet gereageerd.

Stamboom

Vader Beauty W
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sunlight vd Westerhoeve
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Orchard Wildeman
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Regiokeuring NWPCS 2023 3 jarige merries NWR 1