We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Unnati

merrieveulen van OneTwo Three (Vivaldi x D-Day)
uit Pomerol, een een Elite / bop dr / D-oc merrie van Tørveslettens Sylvester x Ampere

Pomerol heeft afgelopen najaar drachtig van dit veulen een topscore en hoogste dagscore gehaald op de Ibop in Zeeland met 9 voor haar draf en totaal van 82 punten en daarmee ook direct Elite geworden. 
Pomerol is door ons zelf gefokt ui Equina ster / D-oc (Ampere x Rhodiamant) en zal nadat het veulen is afgespeend weer opgepakt worden voor de sport.

Vader:
One Two Three is een Oldenburg en KWPN premiehengst uit 2019 van Vivaldi x D-Day uit een zeer goede moederlijn waaruit o.a. Vitalis (volle broe), My Vitality en vele andere top sport paarden uit voort zijn gekomen.

Moeders vader:
Tørveslettens Sylvester (Sezuan x Stedinger), de vader van de moeder is misschien (naar onze mening ontgerecht) wat minder bekend maar momt uit een extreem geode moederlijn. 3 van zijn broertejs en zusjes lopen Grand Prix. De moeder van Sylester heeft ook Grand Prix gelopen evenals haar zus (die weer de moeder is van de goedgekeurde hengst Tørveslettens Spartacus) Kortom een moederlijn met extreem veel bewezen topsport in de lijn.

Unnati is een chique veulen met zeer veel uitstraling, makkelijk lopen en schakelen. Met haar afstamming en moederlijn ook nog zeer geschikt  voor de fokkerij.

Interesse? Neem contact op en u bent altijd welkom om haar te komen bekijken.

Stamboom

Vader One Two Three
premie hengst
Vader van vader vivaldi
Preferent Grand Prix
v.v.v. krack c
keur, grand prix
m.v.v. renata utopia
d-oc, pref, prest, ster
Moeder van vader tolivia
elite, pref, prest, prok
v.m.v. d-day
Grand Prix
m.m.v. nalivia
ster
Moeder pomerol
elite, ibop, d-oc
Vader van moeder Tørveslettens Sylvester
v.v.m. Sezuan
m.v.m. Tørveslettens stamina
grand prix
Moeder van moeder equina
ster, D-oc
v.m.m. ampere
m.m.m. piquina
preferent, prok