We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige dressuurtopper voor de toekomst! *SALVADOR GOLDBLOOM*

Geboren 3-4-2022
Ruin
Zwart
 v. BLOOMBERG x v.m ANDRETTI

Salvador is een prachtige ruin met veel bloed en een super karakter! Met zijn elegante en chique uitstraling is hij meer dan geschikt om straks in de wedstrijdring te shinen🤩 naast zijn looks heeft hij ook nog eens een ontzettend lief karakter. Hij laat zich braaf borstelen, loopt netjes mee aan het touw en komt altijd naar je toe in de weide. Salvador loopt heel gemakkelijk en heeft vloeiende bewegingen en gangen. Zijn geschatte stokmaat zal  rond de 1.70 worden.

Zijn moeder Golddigger Perletti is Z1 geklasseerd en heeft naast Salvador al twee prachtige hengstveulens gekregen in 2019 en 2020. Zijn vader Andretti heeft een zeer mooi afstammelingenrapport. Andretti heeft zich dan ook goed ontwikkeld als zowel als sport- en fokhengst. Andretti is dan ook zeer interessant gefokt, de kracht van zijn vader Special D gecombineerd met de elegantie van Sandro Hit, uit een goede beproefde Hannoveraanse moederlijn. Zijn grootmoeder Eltana is de volle zus van de goedgekeurde hengst Entertainer (Eklatant x Argentan). Salvador is te bezichtigen in Sint oedenrode. *bij interesse graag telefonisch contact opnemen met de eigenaar M van erp 06 83249245 (ook whats app)*

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.