We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VOOR DE SNELLE BESLISSER AANGEPASTE PRIJS i.v.m. privé omstandigheden zal Gino het eerste weekend van december moeten verhuizen.

Gino is een betrouwbare ruin uit 2011, stokmaat 171 cm met wie je een duo voor het leven kan vormen.

Alleen op wedstrijd, les of buitenrit, voel je met hem de klik, dan zal hij gaan en staan waar jij staat en gaat. Een ideaal paard voor een iemand die terug de wedstrijdsport in wil of juist voor een junioren of young rider hét maatje waarmee je zowel kan lachen als serieus hard werken. Hij heeft altijd z’n happy face op. Een paard voor iemand met net zo’n groot hart als de zijne!

Gino is al in mijn bezit sinds zijn tweede, in verband met middellange termijn plannen naar het buitenland te migreren zeg ik de paardensport gedag. Afgelopen jaar is ie gereden door een amazone die hem van Z2 klassering naar ZZ Zwaar +6 heeft gereden. Er zit nog altijd progressie in zijn prestaties en ze maken zich nu klaar voor de Lichte Tour.

Vorig jaar (2022) röntgenologisch onderzoek inclusief hals en rug is goed bevonden voor de sport, foto’s kunnen gedeeld worden indien dit door je eigen dierenarts wil laten beoordelen. Overkeuren kosten koper.

Uit klinisch onderzoek in 2022 voor de verzekering bleek een cornage/larynx issue graad 3 uit 4. Hij maakt geen piepend geluid, bijgeluiden of lawaai, in zijn geval klinkt het als zware ademhaling, ook beperkt dit hem niet conditioneel kijkende naar zijn toegenomen prestaties in de wedstrijdring.

Medisch verder geen relevante historie en algehele historie 100% bekend omdat ik zijn eerste eigenaar na de fokker ben. Bij de fokker heeft ie als veulen in het draad gezeten, linksachter is het litteken op foto 6 te zien, daarnaast rechtsvoor een schieffel opgelopen op latere leeftijd. Bij serieuze interesse kan ik een close up video sturen van zijn benen en algehele conformatie.

Prijscategorie (Voor het juiste huisje overleg mogelijk) €25.000 - €30.000.

Voor meer informatie/video’s graag telefonisch contact opnemen via 0651834533.

Hartelijke groetjes, Laura Pals

Stamboom

Vader Glocks Tango
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Royal Dance
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Belisar
m.m.m.