We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De 4 jarige Opassievona (Balou du rouet Z x Voltaire) is een merrie uit een fantastische en bewezen sportstam. Ze komt uit de moeder van de goedgekeurde stempelhengst Unaniem die op het hoogste niveau heeft gesprongen. Uit deze moeder springen maar liefst 6 nakomelingen op internationaal niveau 1.35m tot 1.60m.
Zie deze link naar horsetelex voor de verdere info omtrent afstamming en nakomelingen: https://shorturl.at/ghu17 

Deze merrie biedt dus zowel veel potentie voor de hogere springsport als ook voor de fokkerij. Ze beschikt reeds over het PROK certificaat. 
Onder het zadel is het een fijne werkwillige merrie. Ondanks dat ze in haar exterieur iets neerwaarts gebouwd is, heeft ze, zeker voor haar leeftijd en graad van africhting, een enorm gedragen galop met veel balans. Changementen springt ze zeer eenvoudig. Ze is scherp op de sprong en wil graag van het hout af blijven. Ze springt thuis simpel een 1m parcours rond en is niet kijkerig naar de hindernissen. Oftewel ze is klaar om langzaam in de sport uitgebracht te worden en haar kwaliteiten verder te ontwikkelen. (tot nu toe een keer of drie mee geweest op wedstrijd en heel braaf op ander terrein). 

In de omgang is Opassivona een hele rustige en brave merrie. Staat rustig stil op de poetsplaats, braaf bij de hoefsmid en gaat makkelijk de trailer op. Tevens is ze erg sociaal naar andere paarden. 

Ben jij de gelukkige die met deze merrie met gouden genen en veel potentie voor de sport verder gaat?!Stamboom

Vader Balou du Rouet Z
Vader van vader Baloubet du Rouet Z
v.v.v. Galoubet A
m.v.v. Mesange du Rouet
Moeder van vader Georgia
v.m.v. Continue
m.m.v. Georgette II
Moeder Pasivona
STB Keur, Preferent
Vader van moeder Voltaire
STB Preferent
v.v.m. FuriosoII
m.v.m. Gogo Moeve H
Moeder van moeder Gabrielle
STB Ster, Preferent
v.m.m. Jasper
STB Keur
m.m.m. Zivona
STB keur, Prestatie