We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🤎Knappe 5 jarige dressuur ruin,met potentie voor de toekomst.🤎 afstamming: Borsalino X De Niro, 167 cm hoog. Baldi is een prachtig paard om te zien en beschikt over veel kwaliteit. Hij is netjes opgeleid en is er nu helemaal klaar voor om met iemand te gaan shinen in de ring. Baldi is een heel lief paard in de omgang en op stal is hij ook een echte knuffelkont. Ook tijdens het rijden is Baldi braaf, maar vanwege zijn leeftijd zou hij het best bij iemand passen die ervaring heeft met jonge paarden. Baldi vind het ook leuk om een sprongetje te maken. Wie o wie gaat er verder aan de slag met deze super knappe topper, en gaat er binnenkort met hem shinen in de ring?😍 Rontgen goed gekeurd incl hals en rug! Vraagprijs 16.000
Keuren toegestaan kosten koper. Voor meer info of video of afspraak alleen Whatsappje sturen naar 0655529965 met de naam van het paard erbij.

Stamboom

Vader Borsalino
Vader van vader Boston
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Wildfee
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Die weissene
Vader van moeder De Niro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Weidenkaetzchen
v.m.m.
m.m.m.