We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht van de eigenaar te koop: mooi getekende vosmerrie, geboren in 2020 en een veelbelovende nakomeling van For Romance x Desperado N.O.P. Haar moeder is de volle zus van de goedgekeurde hengst Despiano (2015).

Deze merrie valt op met haar bovengemiddelde bewegingen en haar kalme karakter. Hoewel ze nog niet onder het zadel is geweest, heeft ze alle basisbeginselen onder de knie, inclusief trailerladen, poetsplaatsgedrag, longeren met hoofdstel, singel en bijzet, en longeren met zadel. Ze is nu klaar om te beginnen aan haar avontuur als een toekomstig sportpaard onder het zadel.

Het paard wordt verkocht in opdracht van de eigenaar en hoewel ze nog niet röntgenologisch is gekeurd, zijn alle keuringen van toegestaan. Paard heeft een draadwond gehad als 2-jarige aan haar linkerachterbeen, deze wond is volledig genezen en heeft alleen een klein schoonheidsfoutje achtergelaten.

Als u op zoek bent naar een veelbelovend sportpaard met een goede afstamming en een veelbelovende toekomst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken om deze talentvolle merrie te ontmoeten.

Stamboom

Vader For Romance I
Vader van vader Furst Romancier
v.v.v. Furst Heinrich
m.v.v.
Moeder van vader Gesina
v.m.v. Sir Donnerhall I
m.m.v.
Moeder Shari
Vader van moeder Desperado N.O.P.
v.v.m. Vivaldi
m.v.m.
Moeder van moeder Shane
v.m.m. Sandro Song
m.m.m.