We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij bieden een aantal zeer interessante dressuurveulens te koop aan!

- Ta Vieta Corieta Texel 
Merrieveulen
13-3-2023
Zwart
Nashville Star x elite sport ibop d-oc Ferdeaux x elite pref prest merrie Jazz.
Moeder La Vieta Corieta Texel presteerde zelf in de sport tot op Z2-niveau. Daarnaast behaalde zij het elitepredicaat en slaagde zij met 86 punten voor de IBOP-test. Grootmoeder is de moeder van de KWPN Gekeurde hengst Jerenzo Texel. 

- Topstream Texel
Hengstveulen
21-5-2023
Zwart
Extreme US x elite ibop d-oc Sorento x elite abop d-oc Jazz
Moeder Jevarieta Texel behaalde het Elite predicaat na een succesvolle IBOP test met een 8,5 voor haar galop, souplesse, houding en balans en rijbaarheid. Overgrootmoeder Heorieta (v. Caritas) is de moeder van de Grand Prix geklasseerde paarden Black Painted Texel (v. Painted Black) en Dark Knight Texel(v. Wynton). Laatstgenoemde nam recent deel aan het EK voor Childeren. 

- Tres Corofina Texel
Merrieveulen
17-5-2023
Bruin
Glamourdale x ster sport prok Charmeur x elite sport prok Voltaire
Moeder Golden Corofina Texel is zelf Z2 geklasseerd. Stempelhengst Voltaire tekent voor het vaderschap van de predicaatrijke en Z2 geklasseerde grootmoeder W.Corofina Texel. De pedigree vervolgt met P.Corofina Texel (v. Corofino I). Zij heeft nakomelingen in zowel de spring-, als de dressuursport van Z2 tot op 1.55m niveau.
Video: https://fb.watch/nimSkqpPbG/

Stoeterij van der Linde Texel fokt jaarlijks een 20-tal fantastische, interessante dressuurveulens. Gefokt uit hooggekwalificeerde, predicaatrijke fokmerries in combinatie met de beste KWPN gekeurde hengsten.

Interesse?
Bel naar 0620000926 of kijk op https://www.fokpaarden.nl/paarden-categorie/jaargang-t/

Stamboom

Vader Extreme US
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Sorento
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Jazz
m.m.m.