We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

10 sterren huisje gezocht wegens stoppen met de paardensport. 

Mag zich in maar liefst 5 verschillende takken van sport winnaar & kampioen noemen. Veelzijdiger zijn ze er niet.

Gaat voor je door het vuur en daar voorbij. 100% winnaarsmentaliteit. Zal je altijd en overal helpen en zal altijd alles geven wat hij heeft. Zeer goede leermeester! GEEN stalgebreken! 100% braaf en betrouwbaar onder het zadel, in de omgang, tijdens het reizen en op ander terrein. Hoefsmid, entingen en tandarts zijn altijd bijgehouden en correct.

Fueco is al 8 jaar in mijn bezit en komt vrijwel direct van de fokker. Op latere leeftijd zadelmak gemaakt dus dit is gunstig in verband met zijn lengte. Heeft alle klassen tot de laatste winstpunt uit gelopen en komt vrijwel altijd met prijs thuis. Raakt zelden het hout en denkt goed mee. Loopt met zijn lange benen simpel naar de ideale tijd en de cross en is nergens van onder de indruk.

 🏆 5x top 5 regiokampioenschappen springen. Top 10 NK Ermelo.🏆 Reserve kringkampioen dressuur🏆 Noord Nederlands kampioen eventing🏆 winnaar Endurance Buinen🏆 Meervoudig Hunter Jumper Champion

Stamboom

Vader Arthos R
Stb.
Vader van vader Namelus R
Pref. Stb. Wffs free
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader S.adermie 2
Pref. Prest. Stb
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Bandour
Prest. Stb-ext
Vader van moeder Lupicor
Stb, wffs free
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Pandour
Keur
v.m.m.
m.m.m.