We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop vanwege jonge aanwas:

Zeer talentvolle Elite Sport merrie v. Bellisimo M x Lancet ( ster/pref/prest), stokmaat 1.73 m. 2011.
Voor zowel sport als fokkerij!

Ginger komt uit een zeer succesvolle en bewezen sport lijn waar zowel dressuur als spring talent verankerd is. Haar moeder Toscani v. Lancet bracht eerder al het Zware Tour paard Dancing Sunlight SW v. Spielberg, het Lichte Tour paard Zolino v. Florencio, meerdere ZZ Zwaar paarden en eveneens de WK jonge paarden deelnemer Kadans SW v. Vivaldi.

Ginger is ZZ Zwaar geklasseerd , met bevestigde wissels en series. Ze heeft veel aanleg en talent voor het hoge werk! Naast haar aanleg beschikt ze over een gouden karakter en is ze hierdoor geschikt voor elke ruiter/ Amazone of als para paard. Ginger is zowel op trens als op stang & trens fijn te rijden. Daarnaast is Ginger braaf met in & uitladen en kan je urenlang op haar ontspannen in het bos. Op vreemd terrein is ze betrouwbaar en ze kijkt nergens van op !

Ginger is in 2020 volledig goedgekeurd voor de sport en goed verzekerd. Verzekering is eventueel over te nemen.

Wij zoeken een zeer goed huis voor Ginger , bij iemand waar ze op nummer 1 staat en die net zoveel plezier aan haar beleefd als wij doen.

Handelaren gelieve niet te reageren. Ginger valt in de hoge prijsklasse. Voor informatie; 06-12222012

Stamboom

Vader Bellisimo M
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Toscani
Ster/ Preferent/ Prestatie
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.