We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Stoere grote 4 jarige hengst te koop van Douglas x Spartacus. Pino is al vanaf veulen bij ons en altijd veel in de hand geweest. Pino is een paard met een fijn en nuchter karakter. Braaf bij smid etc. Pino heeft een super draf en springt fijn door zijn lichaam. Hij staat correct op zijn voeten. Uit dezelfde stam komende meerdere internationale springpaarden voort. Link horsetelex: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2185627/pino-pes

Hij zou vanwege zijn stoere karakter en fijne gangen ook zeker geschikt zijn voor de eventing of voor de jachten. Pino is nu een aantal maanden zadelmak en super braaf onder het zadel. Hij springt momenteel fijn een parcourtje rond thuis. Kortom: een Braaf en leuk sportpaard (springpaard/allrounder) om zo mee aan de slag te gaan. Paard staat gestald in Someren. Tevens hebben wij meerdere jonge spring- en eventingpaarden te koop! 

Voor meer informatie en video’s graag even appen naar +31681028852. Of mailen naar info@primusequumstables.nl
Stamboom

Vader Douglas
Vader van vader Darco
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Spartacus
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.