We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Olinde is een zes jarige dressuur gefokte merrie van Glocks Trafalgar x Jazz. Door tijdgebrek hebben we haar wat later doorgereden. Op dit moment wordt ze uitgebracht in de klasse B wat ze enorm braaf doet en mooie punten scoort. Heel braaf op vreemd terrein.
Ze vertoont drie hele goede gangen waarbij ze veel potentie laat zien! In de omgang is ze heel braaf, makkelijk te pakken in de groep en zijn we op dit moment bezig met haar verder verkeersmak te maken, wat goed gaat! Moeder van Olinde heeft op Z2 dressuur gelopen tot ze een blessure opliep die helaas een vroegtijdig einde betekende voor haar sportcarrière. Vader heeft al meerdere goedgekeurde hengsten en op hoog niveau presterende paarden gebracht. Olinde is bij ons opgegroeid en door ons zadelmak gemaakt. Dit ging heel makkelijk. Ze is braaf  bij de hoefsmid en  gebitsbehandelingen, vaccinatie en ontworming zijn uiteraard op orde. Ze is recent radiologisch gekeurd. Klinisch keuringsrapport is van 25 september 2023.
Verdere filmpjes op aanvraag. Normale prijsklasse.

Stamboom

Vader Trafalgar
Vader van vader Totilas
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader paola
v.m.v. lord loxley
m.m.v.
Moeder Zahra-B
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder ladylike
v.m.m. wellington
m.m.m.