We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

⭐⭐Merrie met een karakter van goud ⭐⭐

 Een 10 jarige getalenteerde merrie met een gouden karakter! Met pijn in mijn hart zal ik toch een ander sterrenhuisje voor haar gaan zoeken omdat ik helaas niet alles kan houden. Ze is vanaf veulen af aan al bij mij en gaat alleen weg bij de juiste match. Ze mag weg, maar moet zeker niet (geen haast). 

Ze is gemakkelijk te rijden, eerlijk, leert enorm snel en staat goed aan de hulpen.  Door haar eerlijke karakter, prachtige uitstraling en daarbij haar goede bewegingen is ze geschikt voor Junioren/ Youngriders, maar ook zeker als leerpaard of de overstap van pony naar paard.

Ze komt uit een goede springafstamming, maar ik heb haar voornamelijk dressuurmatig gereden. Dit maakt haar ook erg interessant voor de fokkerij richting de dressuur. 
Vorig jaar 06-2022 heeft ze een prachtig veulen gegeven van Fontaine TN. Momenteel is ze op Z-niveau, maar heeft nog veel meer in haar mars! 
Ze is actief in de wedstrijdsport en we rijden de wintercompetitie gewoon mee.
Met een ambitieuze sportruiter kan ze nog veel groeien, maar kan anderen ook met haar niveau van nu veel leren. Braaf en makkelijk paard, zowel onder het zadel als in de omgang.
Ze heeft geen stalgebreken of merriegedrag.      

Er valt nog veel meer te vertellen, dus bij serieuze interesse kunt u mij WhatsAppen voor meer informatie of een bezichtigingsafspraak.       

Is in 2020, klinisch en röntgenologisch goedgekeurd.
Herkeuren kan uiteraard. K.K. 
+316 39772405

Stamboom

Vader Jersey
Vader van vader Equador
v.v.v. Voltaire
m.v.v.
Moeder van vader Warsorka
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Sir Lui
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.