We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

11 jarige merrie (Apache x Cocktail). Sinds 4 jarige in bezit van dezelfde eigenaar. M1 dressuur geklasseerd en ook BB/B springen gestart in het verleden. Paard is veel mee geweest op buitenrit. Nu sinds 2 maanden weer serieus dressuurmatig opgepakt. Ze heeft in 2021 en 2022 een veulen gehad, ze is een goede moeder. Ze heeft 3 goede gangen, zit erg fijn en is niet erg scherp etc. 

Recent klinisch en röntgen ggk. Heeft op 1 rug foto een opmerking, hiermee goedgekeurd als sportpaard.  Nog nooit geblesseerd geweest. Prijs is hierop aangepast. Kortom een fijn paard die alleen naar een goed nieuw huisje verkocht wordt. Liefst waar ze een beetje afwisseling in het werk krijgt want dat vindt ze zelf fijn. 

Iets om rekening mee te houden is dat ze kan niet in een te lage stal staan, een laag plafond vindt ze zelf erg vervelend. Op de trailer is het geen probleem, deze loopt ze dan ook zo op en ze is zelfs te laden in je eentje. 
Meer foto's en filmpjes volgen zsm. Klein stukje film op te vragen via whatsapp: 0642904374

Stamboom

Vader Apache
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Cocktail
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.