We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kathoka Khyon JCS is een super knappe 9 jarige KWPN merrie v. Galaxie x Ferro met een stokmaat van 164cm. Uit de moederlijn komen (internationale) zware en lichte tour dressuurpaarden, maar ook internationale springpaarden tot en met grand prix niveau (160cm). Ze is dus naast een fijn sportpaard ook zeer geschikt voor de fokkerij.

Kathoka is een merrie die graag wil werken en snel nieuwe dingen aanleert. Ze heeft 3 fijne bewerkbare gangen en springt bevestigde wissels. Ze wordt momenteel getraind door een grand prix Amazone op Z2 niveau. Kathoka heeft absoluut de mogelijkheid om hogerop te komen richting lichte / zware tour en naar mate de training vordert, worden steeds meer oefeningen meegenomen van dit niveau.

Heel braaf in omgang, lief tegen andere paarden. Braaf bij smid, dierenarts etc. Ze is in juni 2023 helemaal goedgekeurd voor de sport. Foto’s hiervan zijn op te vragen. Voor meer informatie, stuur gerust een bericht of bel.

Stamboom

Vader Galaxie
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ferro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.