We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cayenne Stables is een gespecialiseerde dressuurstal met een focus op topkwaliteit Friese paarden. We bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van Friese en andere sportpaarden aan, waarbij kwaliteit en topprestaties voorop staan.

Ontdek bij ons waar Friese schoonheid en veelzijdigheid in de sport samenkomen.Wat onderscheidt Cayenne Stables;

1. Uitgebreide nazorg: We blijven betrokken nadat je een paard bij ons hebt gekocht. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt over training, of hulp wilt bij het kiezen van het juiste zadel en hoofdstel, wij staan voor je klaar.
2. Ervaring op topniveau: Onze trainers hebben stuk voor stuk bewezen ervaring op het hoogste niveau en nemen deel aan Grand Prix-wedstrijden. Zoë Kuintjes, onze hoofdamazone, heeft een indrukwekkende staat van dienst met negen selecties voor het Nederlands Kader en deelname aan de Europese Kampioenschappen.
3. Unieke optionele proefperiode van 6 weken: Bij Cayenne Stables bieden we een unieke optionele proefperiode van 6 weken aan. Gedurende deze periode kun je tegen een vergoeding en onder voorwaarden een paard uitproberen. We delen graag meer details over deze service met je.
4. Betrouwbare afspraken en contracten: Wij werken met transparante en eerlijke contracten, waarbij het welzijn van onze paarden en het vinden van het juiste nieuwe thuis onze hoogste prioriteit heeft. Trots kunnen we zeggen dat we nog nooit klachten hebben ontvangen over onze paarden of overeenkomsten.
5. Paardenwelzijn en gezondheid voorop: Voordat een paard bij ons wordt geaccepteerd, ondergaat het een uitgebreide keuring om te verzekeren dat het de zware sportomstandigheden aankan. Onze paarden worden regelmatig gecontroleerd door sportartsen om hun gezondheid te waarborgen. Herkeuring is altijd mogelijk.
6. Een deskundig team: Ons team bestaat uit meer dan alleen trainers. We hebben een vaste paardenarts, fysiotherapeut, tandarts en hoefsmid die allemaal zorgen voor de beste zorg voor onze paarden.
7. Wereldwijde transportservice: Klanten van over de hele wereld weten ons te vinden en daarom biedt Cayenne Stables een wereldwijde transportservice voor paarden aan. Wij regelen alles, van het transport en de documentatie tot aan de naadloze aflevering bij u thuis. Laat ons u helpen om zonder stress te genieten van de komst van uw nieuwe paard.Ontdek de wereld van Friese paarden en andere sportpaarden bij Cayenne Stables.

Bezoek onze website voor het actuele aanbod en ontmoet vandaag nog jouw droom Friese paard bij Cayenne Stables! 

Staat jou perfecte parel er niet bij? Maak je geen zorgen, we hebben er nog meer, neem gerust contact.

Whatsapp/mobiel: 06-81131407
Facebook: Cayenne Stables
instagram: Cayenne Stables
Website: www.cayennestables.nl

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.