We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Romeo (KWPN, Geronimo, van 2011) is een lieve en knappe ruin met een schofthoogte van 169cm (officieel gemeten). Romeo is braaf, mensgericht en kan goed met andere paarden. Hij wordt het meest gelukkig van in een kudde staan.

Romeo vindt alles leuk; dressuur, een sprongetje, grondwerk of een buitenrit. Hij is een onwijze knuffelkont en allemansvriend. Romeo is heel braaf maar heeft wel wat ondersteuning nodig onder het zadel. Om deze reden vind ik hem niet geschikt voor een echt beginnende ruiter. Het is van belang dat je de basis kunt als hem over zijn rug laten lopen lopen, ondersteunen met de horizontale balans, rechtrichten etc. Verder is Romeo heel braaf, zeker als er andere paarden bij zijn. Als je hem alleen rijdt in de bak of op een buitenrit kan hij wel wat spanning opbouwen en dan heeft hij de zekerheid van de ruiter nodig. Aan de hand is hij ook onwijs braaf, je kunt een kind met hem laten rondlopen.

Romeo is altijd netjes geënt, ontwormt en naar de tandarts en hoefsmid geweest.

Romeo kan eventueel gekocht worden incl. zadel welke een half jaar geleden is aangemeten door Akash Saddlery (vaste prijs: 3500euro).

Romeo is gunstig geprijsd omdat hij twee bemerkingen heeft; Hoewel hij begin 2022 goedgekeurd is voor de sport hebben we in februari 2023 ondekt dat hij toch lichte hals artrose heeft in 2 wervels. Dit was op de foto's niet te zien, alleen op de echo (verslag DA beschikbaar). Dit is toen ingespoten en sindsdien is hij met regelmaat door de fysio in de gaten gehouden en het is nu mooi constant. Verder kan hij luchtzuigen tijdens het eten. 

Romeo is een onwijs lief paard en gaat daarom alleen naar een goed thuis. Prijs is bespreekbaar voor de ideale match. Handelaren hoeven niet te reageren.

Lease is bespreekbaar. 

Romeo staat in Sint Michielsgestel, vlak bij Den Bosch.

Stamboom

Vader Belissimo M
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Florencio
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.