We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Madinka
07/05/2017
Ca. 1.70m
Franklin × Briljant
Klinisch + röntgenologisch gezond
Madinka is een ontzettend mooi en imposant paard om te zien, met een zeer vriendelijk en eerlijk karakter. Ze heeft geen last van typerend merriegedrag in de gehele omgang.
Madinka beschikt over 3 ruime en krachtige gangen. Ze is echt een paard met veel power en body. Dit in combinatie met haar mooie papier maakt haar zeer geschikt voor de fokkerij.
Onder het zadel is Madinka nog vrij groen voor haar leeftijd. Ze heeft veel 'GO' en is erg werkwillig. Dit maakt dat ze een ruiter nodig heeft die dit in goede banen kan leiden zodat ze wel optimaal haar lichaam juist blijft gebruiken.
Ze is in het verleden uitgebracht in het L. Video's van het rijden zijn aanwezig (met verschillende ruiters) en wij hebben haar zelf ook veel onder het zadel gehad hier. Helaas is het door een blessure van haar vaste ruiter op dit moment niet mogelijk haar te laten zien onder het zadel. Op dit moment word ze wel gewoon getraind aan de longe. Ze is ook bekend met werk aan de dubbele longe en hierin super fijn te bewerken.

Madinka is heel braaf bij de hoefsmid en recentelijk nog behandeld door de spiertherapeut en tandarts.
Ze is altijd optijd geënt, ontwormd en bekapt.

Stamboom

Vader Franklin
Vader van vader Ampére
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Larivola
Moeder van vader Warkle M
v.m.v. Ferro
m.m.v. Sparkle M
Moeder M.
Vader van moeder Briljant
v.v.m. Uphill
m.v.m. Ruzelma
Moeder van moeder Jamaica
v.m.m. Zelhem
m.m.m. Saskia