We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een echte blikvanger! Mooi hengstveulen van de hengst New Pleasure vdl
Deze KWPN-premiehengst behoorde tot de eyecatchers van de KWPN Hengstenkeuring 2021, niet in de laatste plaats vanwege zijn fantastische afstamming. In het KWPN-verrichtingsonderzoek bleek New Pleasure VDL de absolute topper met een score van maar liefst 87,5 punten. Met afstand stak de imponerende voshengst boven de rest uit.
Vader For Pleasure sprong onder zowel Lars Nieberg als Marcus Ehning naar olympisch teamgoud in 1996 en 2000 en groeide in de fokkerij uit tot één van de invloedrijkste hengsten allertijden.
De moderne voshengst New Pleasure VDL is gefokt uit de merrie Lady-A ter Putte, die zelf onder Andres Vereecke op 1.45m-niveau actief was. Zij gaf in de fokkerij reeds de Zangersheide goedgekeurde hengsten Quick Star ter Putte en Rock Star ter Putte. Daarnaast is Lady-A ter Putte de volle zus
 
Moeder Liwalinde (v. Cohinoor, cornet obelensky x stakkers) behaalde op de merriekeuring 90 punten voor het springen en 85 punten voor exterieur.
Halfzus Iwalinde (v. Zirocco blue) is reeds meerdere keren geplaatst in rankingproeven op 1.45 en 1.50 niveau.
Halfbroer Elektro (v. Douglas) springt 1.45
van de beroemde Elvis ter Putte

Stamboom

Vader New Pleasure vdl
Vader van vader For pleasure
v.v.v. Furioso 2
m.v.v. Cornet obelensky
Moeder van vader Lady a ter prutte
v.m.v. Diamant de semilly
m.m.v. Corland
Moeder Liwalinde
Voorlopig keur, prok
Vader van moeder Cohinoor
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zwalinde
Elite, prestatie, sport, prok
v.m.m.
m.m.m.