We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Elza T. Van sessing 
geboren in 2017 
2e premie behaald in 2020 
dwerg-gen, waterhoofd en vosfactor vrij 
Elza heeft een vol papier ( zie foto ) 

Elza is een lieve merrie die gek is op aandacht. Ze is getraind op L/M niveau en op wedstrijden in de klasse B uitgebracht. Door haar veulen van dit jaar is ze er de afgelopen maanden weinig mee gedaan kwa training. Elza is licht betuigd en doet dit met veel plezier en gemak. Ook een bosrit vind ze heerlijk, ze is daarmee vanzelfsprekend ook verkeersmak. 

Elza is een merrie die heel makkelijk dragend te krijgen is en een hele lieve moeder voor haar veulens. Ze heeft in 2022 een hengstveulen gehad van Auwert 514 en dit jaar een Merrie veulen van Gosse526. 
Het hengstveulen is verkocht maar het merrie veulen is nog te bezichtigen. 
( het veulen van dit jaar heeft iets aan haar manen en staart-aanzet geknabbeld, dat is te zien op de foto, het veulen was is inmiddels afgespeend. )

Eigenlijk is Elza van alle markten thuis, voor wie opzoek is naar een maatje voor het leven, een paard die het met een goede opleiding goed gaat doen in de sport, voor fokkerij, recreatie of juist voor al dit bovenstaande. Ga je aan deze merrie een fantastisch paard hebben. Elza voelt tijdens het rijden erg vertrouwd, is van zichzelf voorwaarts en heel licht in de hand. 

Elza is in 2021 aangekocht voor de fokkerij en klinisch goedgekeurd. Deze merrie word verkocht ivm inkrimping hobby en fokkerij. 

Stamboom

Vader Uldrik457
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Brend413
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
-