We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop,
Leuke 5 jarige merrie van Johnson.
Noisy May is hier gefokt en zadelmak gemaakt bij de KWPN en heeft als 3 jarige in 2021 de Eptm behaald met 75 punten. De merrie is toen ook geïnsemineerd en was drachtig van een hengstveulen van Fontaine TN ( deze nog in bezit) en is daardoor niet meer bereden tot Juli 2023.
Nu op het moment staat ze in training en is ze al enkele keren mee geweest op oefendressuur hier is ze totaal niet kijkerig en loopt ze super braaf de baan door hier heeft ze L2 proeven gelopen die goed zijn voor een nette winstpunt. Paard is super makkelijk in omgang en heeft 3 fijne gangen. Paard meet 175 en is voor onze dochter te groot om te rijden vandaar dat we haar te koop aanbieden. 
De merrie komt uit een fijne lijn, halfzus Jirra werd als 3 jarige kampioen van Utrecht op de merriekeuring en een volle broer van Noisy May, Ivar ( illuminatie BCN werd in 2016 aangewezen voor het verrichtings onderzoek op de KWPN hengstenkeuring. 

merrie is op 20-11-2023 röntgenologisch gekeurd inclusief hals en rug en is goedgekeurd voor de sport.

bij interesse bellen naar: 0612096020 of 0610891972

( alleen bellen,we reageren niet via de mail)

Stamboom

Vader Johnson
Preferent
Vader van vader Jazz
Preferent
v.v.v. Cocktail
Preferent
m.v.v. Charmante
Keurkeur, prestatie
Moeder van vader Roxane
Elite,preferent,prestatie,sport
v.m.v. Flemmingh
Preferent
m.m.v. Catharin
Keur, preferent
Moeder Skinny
Ster, preferent
Vader van moeder Farrington
Keur
v.v.m. Wellington
Keur
m.v.m. Onetty
Ster
Moeder van moeder Kinny
v.m.m. Flemmingh
Preferent
m.m.m. Winny
Ster, preferent