We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pretty Woman

Deze Pretty Woman doet haar naam eer aan met haar prachtige uitstraling, daarbij is ze ook nog eens onwijs lief en aanhankelijk. 

Ze is een afstammeling van de hengst Lennox U.S. ( Grand Galaxy win X Rousseau) die op het WK jonge paarden 2022 brons behaalde. Ze komt uit onze ster/sport/prok merrie Firginia SR die nog steeds verdienstelijk mee loopt in de sport.Firginia (Lanciano x (elite/preferent/prestatie/sport) Cocktail x (keur/preferent/prestatie) Caritas) komt uit een zeer predikaatrijke moederlijn die al de nodige sport paarden heeft gegeven. 

Pretty meet ongeveer 1,70m.Het is een mooie langgelijnde merrie die voor sport en fokkerij interessant kan zijn.

Ze is bij ons geboren(en opgegroeid) in juli 2020.We hebben haar nu lichtjes zadelmak gemaakt wat zij erg goed oppakt.Het is een lieve, sociale, werkwillige merrie die niet heel snel ergens van onder de indruk is.Wel is ze natuurlijk pas 3 jaar en moet nog een hoop dingen leren/ ervaring opdoen.Ze heeft 3 goede gangen en een mooie zelf houding onder het zadel.

 Ze is braaf op de poets-,wasplaats en bij de hoefsmid. Ze heeft nette gelijke hoeven en correcte beenstanden. Ze is vorig jaar november volledig  röntgenologisch gekeurd inclusief hals en rug.Verder nooit iets gemankeerd, haar hele geschiedenis is bekend. 

Kortom: een super leuke, lieve, aansprekende merrie om mee te gaan shinen op wedstrijd en/of een mooi veulentje mee te gaan fokken.

snelle verkoop gewenst, vandaar de prijs €16.500,- inclusief btw. 

Ze staat in het midden van het land, er is een binnenbak aanwezig.

Stamboom

Vader Lennox US
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Firginia
Ster sport
Vader van moeder Lanciano
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.