We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Arabisch volbloed Aïsha bijna 4 jaar zoekt een 5* huisje 🙏

Wegens mijn gezondheids problemen bied ik met pijn in mijn hart en veel verdriet mijn lieve prachtige Arabische Volbloed merrie Aïsha  aan voor een goed en blijvend huisje. Ze wordt in februari 4 jaar oud en is dus nog niet ingereden maar ben wel bezig met zadelmak maken. Ik heb haar van veulen af aan en ze heeft nog steeds een super vloeiend gangwerk.  Ik heb veel Arabische Volbloed paarden gezien met stamboom maar er zijn er maar weinig die net als Aïsha de bouw, beweging en de look hebben van een Arabier.
*Aïsha heeft GEEN stamboom ondanks dat beide ouders volbloed Arabieren zijn en geregistreerd staan in het Stamboek en een stamboom hebben*
De reden is dat haar vader geen deklicentie heeft in Hongarije. Ik heb wel het DNA profiel van haar beide ouders en natuurlijk van Aïsha zelf. De Ouderschapsverificatie heb ik bij het Dr. Van Haeringen Laboratorium in Nederland laten doen (alle papieren aanwezig) In Nederland zou ze ingeschreven kunnen worden bij de NRPS B register.

Ik had haar al verkocht en ze was al aanbetaald maar door trieste omstandigheden van de koper is ze nog bij mij en ik had er zo een goed gevoel bij...

Wij wonen in Hongarije regio Tolna.

Aïsha leeft samen met mijn paard van bijna 20 jaar bij ons huis. Ze hebben een inloop stal en kunnen naar buiten en naar binnen wanneer ze willen.

Haar moeder is Hongaars en haar vader komt uit Slowakije.

Haar vader Tibero is een prachtige zwarte Arabische Volbloed hengst geïmporteerd uit Slowakije naar Hongarije. Ik heb een copy van de stamboom van de vader en hij heeft veel Amerikaanse lijnen in zijn stamboom. Ik ben met de eigenaar van de moeder van Aïsha bij hem gaan kijken en was opslag verliefd. Zijn DNA certificaat heb ik van de autoriteiten in Slowakije gehad. Hij staat ingeschreven in het Volbloed Arabieren stamboek.

Aïsha haar moeder is een lieve prachtige Arabische Volbloed merrie met super gangen. Ook heb ik een copy van haar stamboom en ze heeft allemaal Hongaarse lijnen en ik heb haar DNA certificaat. Ze staat ingeschreven in het Volbloed Arabieren stamboek.

Vader: Tiberio (Slowakije) Opa: S.H Taboo (UK) Overgroot ouders:(G Tamim (USA) X SH Sabrina (UK) Oma: Woodlay Kahlua (UK) Overgroot ouders: Blacklord Caesaro (USA) X Kaliera (USA)

Moeder: Hadiyat al noufous B (HU) Opa: 4688 Ali baba (HU) Overgroot ouders: 3131 Teyszir B (Amurath S. ) (HU) X 1713 Donna (HU) Oma: 2983 visbaden (HU) Overgroot ouders: 229 Hadiya B (HU) X 202 Ibn galal (HU)

Aïsha is recent ingeënt, regelmatig ontwormd, gechipt, verplichte bloed onderzoek en klinisch gekeurd (17-03-23) (Rontgenlogisch mogelijk kosten koper) Ze is in het bezit van een paspoort. Ook is Aïsha grootgebracht met voer voor opgroeiende veulens en elke dag verse fruit. Ook heeft ze dag en nacht weidegang bij ons.

Aïsha heeft een prachtig gangwerk. De foto's en filmpjes spreken voor zichzelf. Aïsha haar schofthoogte was toen ze 2 jaar oud was 150 hoog maar ze is aardig gegroeid.

Aïsha kent het veulen ABC en komt naar je toe als je haar roept, loopt keurig mee aan het halster, vastzetten en borstelen, hoeven uitkrabben geen enkel probleem. Hoefsmid is ook geen enkel probleem. Longeren gaat prima en ze uiterst betrouwbaar en zonder gebreken. Het blijft natuurlijk wel een jonge ondeugende Arabier met bijbehorend karakter.

Aïsha gaat niet naar de eerste de beste! Een goed en blijvend  tehuis is het belangrijkste! *Prijs kan over onderhandeld worden met de juiste persoon*

Voorwaarden:
1.Ruime stal.
2 Geen handelaren!
3 Je moet ervaring hebben met Arabieren.
4.Besef ook dat een Arabier vrij oud wordt (rond 30 jaar) 5.We zoeken een lieve zachtaardige doch consequente eigenaar waar ze haar hele leven kan blijven en haar alle liefde kan geven die ze verdiend. 6.Ik zou heel graag contact willen houden, ik zou haar echt vreselijk missen.

Gezien een arabier laat volgroeid is, is Aisha nog niet ingereden maar daar kan volgend jaar mee gestart worden

Nogmaals een goed tehuis is zeer belangrijk!!! Ik heb geen haast en heb al diversen mensen gewijgerd. Ik wacht tot mijn gevoel zegt dit is wat ik voor ogen heb voor Aïsha. Ze wordt verkocht inclusief alle DNA papieren van haar ouders en van haarzelf en ouderschapsverificatie papieren.

Geïnteresseerde kunnen mij via whatsapp (+36307919992) benaderen met uitleg wat ze Aïsha te bieden hebben.

*ik reageer alleen op serieuze reacties*

Foto's van Aïsha pas gemaakt. Foto van haar vader en foto van Aïsha als veulen met haar moeder. Het filmpje is recent en haar wintervacht is hier en daar al zichtbaar. Groetjes Daphne


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.