We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vriendelijke, correcte 10 jarige ruin te koop aangeboden. Irento heeft een stokmaat van 1.77 mtr en oogt imposant. Hij heeft drie correcte gangen. Het is een lief en eerlijk paard, zonder stalgebreken en braaf op de trailer.  

Hij loopt op dit moment op Z1 niveau. Hij kan zowel op stang en trens als enkel op trens worden gereden. Hij is bekend met een eenvoudig springparcours en buitenritten. Dit doet hij allemaal braaf. Het karakter van Irento is werkwillig en ook wat sensibel. Daarmee bedoelen we dat hij vertrouwen moet krijgen in de ruiter. Hij is absoluut niet stout of vervelend, maar kan wel eenkennig zijn. Je moet hier tijd in investeren. Irento heeft zeker potentie voor het dressuurwerk. 

Irento graat periodiek naar de hoefsmid, tandarts en fysiotherapeut en is in goede conditie. Hij is op 29 juni klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Hij heeft cornage, maar ondervindt hier geen hinder van. De prijs is hierop aangepast. Paard valt in de normale prijsklasse.

Stamboom

Vader Sorento
Vader van vader Ulft
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.