We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze 7-jarige merrie (Alexandro P x Leonardi Da Vinci) is van een kampioens-dressuurveulen (2016) uitgegroeid tot een prachtig volwassen paard en een mooie kans voor een ambitieuze amazone. Door haar klasse, elegantie en krachtige bewegingen is dit een merrie met grote mogelijkheden in de sport. Ze laat drie zeer mooie basisgangen zien en heeft veel aanleg voor passage en piaffe. Een prachtig paard met oprichting in de beweging, een goede schoudervrijheid en veel kracht uit het achterbeen.

Video is op te vragen via whatsapp (+31) 0654715762

Ze is volledig goedgekeurd (PROK incl. hals en rug) en heeft geen bemerkingen. Ze heeft al wedstrijdervaring, is braaf bij de smid, loopt makkelijk de trailer in en uit en heeft geen stalgebreken. Wij zoeken een serieuze koper die met haar de sport in wil en die haar een goed huis kan bieden. Wij verkopen niet aan handelaren of tussenpersonen. Kortom, een bijzonder dressuurpaard! Verkoop in opdracht van de eigenaar. Ze wordt verkocht inclusief haar Custom Zadel. Overnieuw keuren is op kosten koper. Ze is te bezichtigen in Grolloo.

Stamboom

Vader Alexandro P
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Leonardo da Vinci
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.