We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zéér mooie merrieveulen van Franklin's Love PS x Sandro Hit x Continue x Donnerhall uit de directe moederlijn van Blue Hors Don Schufro.

Haar grootmoeder de Elite merrie Fiesta Mexicana is ook moeder van de gekeurde hengst Davidoff's Hit en het Lichte tour paard V.I.P..

Fiesta mexicana is 3/4 zus van de hengst Sunny Boy en de merrie Sunny Girl die op haar beurt de grootmoeder is van de hengsten Fürst Toto, Donier, Fair Deal en Escanto PS.

Haar pedigree gaat terug op de legendarische merrie Fantastica, die niet minder dan de volle zus is van Blue Hors Don Schufro, ze is moeder van het Grand-Prix Paard Classico, de gekeurde hengst Sunny Boy, het Grand-Prix paard Café au lait, het lichte tour paard Fantasia.

Een moederlijn met succesvolle sportpaarden en gekeurde hengsten zoals oa. Blue Hors Zatchmo, Blue Hors Veneziano, Topas, Lord Leopold, Vito Corleone, Finnlanderin,...

Stamboom

Vader Franklin's Love PS
Vader van vader Franklin
v.v.v. Ampere
m.v.v. Ferro
Moeder van vader Sanrubina
v.m.v. Sandro HIt
m.m.v. Rubinstein I
Moeder Fiesta's Girl
Vader van moeder Governor
v.v.m. Totilas
m.v.m. Jazz
Moeder van moeder Fiesta Mexicana
Elite
v.m.m. Sandro Hit
m.m.m. Farfalla