We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij bieden onze 6 jarige zwarte Elite merrie Melandi VDP met een stokmaat van 1.65m te koop aan. Deze merrie hebben wij gefokt uit onze Elite Preferente Sport (dr Zware Tour) D-OC merrie Utah V (v Oo Seven x Jazz). Utah heeft zeer succesvol in de sport gelopen met als hoogtepunten 8e plaats in Pavo Cup finale en vele NK’s en uiteindelijk is ze in de Zware Tour uitgebracht. Meerder nakomelingen komen succesvol in de sport uit en afgelopen zomer behaalde haar jongste dochter van King Karim een 3e plaats in de finale tijdens het NMK. Utah en meerdere nakomelingen van nog reeds in ons bezit.
Melandri hebben we als 4 jarige zadelmak gemaakt en geïnsemineerd met Taminiau. Ze werd makkelijk dragend en is na een gemakkelijke dracht en bevalling moeder geworden van een zwarte merrie (nog reeds in ons bezit). Ze is een makkelijke goede moeder. Afgelopen voorjaar hebben we haar met rijden opgepakt en is ze succesvol naar de keuring geweest. Recent heeft ze ook haar IBOP met mooie punten behaald en is ze bevorderd tot Elite merrie. Ze beschikt over veel talent en een  prachtig mechaniek, maar gezien ze niet altijd braaf met rijden is, hebben we besloten haar niet onder het zadel te verkopen en wordt ze momenteel ook niet getraind. Als 3 jarige is ze volledig röntgenologisch goedgekeurd incl rug en hals.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Stamboom

Vader Ferdeaux
Vader van vader Bordeaux
Preferent
v.v.v. United
m.v.v.
Moeder van vader Part two
Ster pref prest
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Utah v
Elite Pref Sport (dr Zware Tour)
Vader van moeder Oo Seven
Keur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Objecten v
Elite prestatie sport (dr) prok
v.m.m.
m.m.m.