We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart bieden wij onze super lieve talentvolle dressuurmerrie Ilusja B te koop aan.

Ilusja (Luus) hebben wij op 4 jarige leeftijd gekocht voor onze destijds 14 jarige dochter. Luus was toen net een paar maanden onder het zadel. Vandaaruit heeft onze dochter haar in korte tijd naar de Z gereden. Alle dressuuroefeningen t/m Z2 zijn bevestigd en ze was klaar om verder te groeien voor de hogere dressuurklassen. Maar.... toen kwam corona... Een moeilijke tijd brak aan voor onze dochter die ook i.m.v. haar studie uitwonend werd. De motivatie in het paardrijden kelderde.

Het heeft ons veel tijd gekost om uiteindelijk te besluiten dat verkoop van onze lieve topper echt beter is. Beter omdat wij haar de tijd en aandacht die zij verdient niet (meer) kunnen bieden. Dit terwijl ze nog lang niet op de toppen van haar kunnen is.

Luus is een prachtig en super fijn te rijden paard met veel charisma. Iedereen kijkt wel even voor haar om. Ze heeft 3 mooie gangen en heeft een erg werkwillig karakter. Mocht het zo zijn dat ze om wat voor reden ook even een tijdje niet wordt gereden, dan is dat geen enkel probleem. Ze pakt alles daarna weer net zo gemakkelijk op zonder gedoe. Ze is in de omgang heel lief en betrouwbaar. Ook een buitenritje vindt ze fijn. Geen problemen bij dierenarts, hoefsmid, laden e.d. In de tijd bij ons heeft ze ook nooit (noemenswaardige) fysieke problemen gehad.

U zult begrijpen dat wij voor Luus op zoek zijn naar een 5 sterrenhuisje (met dagelijkse weidegang). Een jonge ambitieuze ruiter bv afkomstig van de pony of iemand die verder wil in de dressuursport maar ook een heel betrouwbaar paard zoekt.


Stamboom

Vader Davino V.O.D.
Vader van vader Hotline
v.v.v. Hofrat
m.v.v. De Nira
Moeder van vader Kilucienne
v.m.v. Michelangelo
m.m.v. Tiluciene
Moeder Todusja
Vader van moeder Gribaldi
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola2
Moeder van moeder Odusja
v.m.m. Jetset-D
m.m.m. Kalusja