We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop; Navaro

Navaro is een 6-jarige ruin van Contendro 1 x Larino. Hij is ontzettend lief, altijd in voor aandacht en is gehecht aan zijn ruiter.

Navaro gaat bijna elke week mee op wedstrijd en is heel makkelijk alleen te laden en mee te nemen, staat gewoon braaf te wachten, ik kan hem makkelijk alleen meenemen. Hij vindt springen enorm leuk en doet altijd zijn best voor de ruiter.

Hij is heel allround opgeleid: thuis kent hij alle oefeningen t/m M dressuur, hij heeft een aantal crossen gelopen, gaat mee naar het bos en gaat vaak mee op spring wedstrijden. 

Navaro springt nu 1.00 en 1.10 op wedstrijd en dit pakt hij heel makkelijk op. Het is een paard die door zijn body toont en hij is ook nog eens hartstikke knap. 

Navaro heb ik helemaal gekeurd bij aankoop augustus 2022, inclusief rug en hals. Hij staat perfect op de foto zonder aanmerkingen. Ook is hij klinisch helemaal gezond.

Navaro zou perfect zijn voor overgang pony/paard, vanwege zijn karakter. Je kan hem 2 weken stil zetten en zo weer opstappen. Een ongecompliceerd paard waar je veel plezier van gaat hebben! 

Gaat alleen weg naar een goed huis ! Meer filmpjes en foto’s op aanvraag; 0644801888 (Dominique Bos)

Stamboom

Vader Contendro 1
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Belle
Vader van moeder Larino
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.