We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

No scope, no hope! Deze uiterst getalenteerde zesjarige hengst heeft alles in huis om door te groeien naar het hoogste niveau. Als driejarige was Ruby DC één van de smaakmakers op de hengstenkeuring van het BWP, waarna goedkeuring volgde.

Onder verschillende ruiters heeft Ruby DC al goede prestaties geleverd in de jongepaarden- en hengstencompetities, zo eindigde hij dit voorjaar knap op de tweede plaats in de finale van de zesjarigen in Gorla Minore. Keer op keer valt deze hengst op met zijn vermogen en ook genetisch gezien zit Ruby DC goed in elkaar. Het is dan ook geen verrassing dat hij al veelbelovende nakomelingen heeft gebracht.

Zijn vader is de onder Philippe Le Jeune succesvolle Grand Prix-hengst Kashmir van Schuttershof, die zich heeft ontwikkeld tot een uitzonderlijke vererver met nakomelingen als H&M All In, H&M Indiana en Gazelle. Uit deze directe moederlijn komen al 1.50/1.60m-paarden als Ferro DC, Mega Special DC en Omanza DC.

Benieuwd naar de gehele collectie of wil je meer weten? Ga dan naar de website www.suuskuytenauctions.com.
De veiling vindt zowel live als online plaats op 19 december 2023.

Stamboom

Vader Kashmir van Schuttershof
Vader van vader Nabab de Reve
v.v.v. Quidam de Revel
m.v.v. Melodie En Fa
Moeder van vader Fines van Kameren
v.m.v. Tenor Manciais
m.m.v. Gotha
Moeder Indy
Vader van moeder Clinton
v.v.m. Corrado I
m.v.m. Urte I
Moeder van moeder Etteke de Cooman
v.m.m. Canadian River
m.m.m. Monza