We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat wij verder gaan met de jonge paarden is onze Galinja te koop.
Galinja is een 12 jarige merrie van Metall x Vivaldi en reeds 7 jaar in ons bezit. Ze is L2 dressuur en B springen geklasseerd en heeft enkele indoorcrossen en outdoor oefencrossen gelopen. In verband met mijn interesse is Galinja met name in de dressuur uitgebracht, maar ze springt ook heel makkelijk en is voorzichtig. De afgelopen jaren heeft Galinja bij ons veulens gehad. 

Galinja is een braaf onder het zadel, maar heeft moeite met drukke losrijbanen. Wij zijn dan ook op zoek naar een huisje waar zij kan dienen als fokmerrie of waar ze niet al te vaak op wedstrijd hoeft. Bij ons heeft ze drie veulens gehad en ze is een zeer goede moeder. Haar nakomelingen zijn ook te bezichtigen bij ons. Op dit moment wordt Galinja niet gereden, maar na het veulen is het altijd opstappen en wegrijden. Ze kan indien gewenst wel onder het zadel uitgeprobeerd worden. 

Prijsrange: 3000 - 5000 euro.
Goed huisje is belangrijk, handelaren hoeven niet te reageren!

Stamboom

Vader Metall
Vader van vader ferro
v.v.v. ulft
m.v.v. brenda
Moeder van vader edelweis
v.m.v. G.Ramiro Z
m.m.v. Astrid
Moeder Calinja
Vader van moeder Vivaldi
v.v.m. Krack C
m.v.m. Renate-Utopia
Moeder van moeder Walinja
v.m.m. Koss
m.m.m. Kalinja