We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe bijna 4-jarige merrie van Furst Romanciër x Apache x Belisar

Parelmoure is een lieve, super brave, nuchtere en aanhankelijke merrie. Ze is sinds een paar maanden oud in ons bezit en bij ons opgegroeid. Hierdoor komt ze dagelijks in de hand. Bekend met vast staan, poetsen, regendeken en regelmatig bij de smid. Verder is ze onbeleerd. Super braaf en nuchtere merrie!

De reden van verkoop is inkrimpen van wege te veel paarden en helaas niet de tijd om haar verder op te leiden. Dit vinden wij erg zonde want ze is gek op aandacht. Wij zien haar dan ook graag bij een ambitieuze ruiter/amazone terecht komen. Goed te huis is belangrijk!

Zie foto's maar ze heeft hele bijzondere donkere vlekken over haar hele lichaam. Dit heeft ze al vanaf veulen af aan en is niet veranderd. 

Haar moeder is in ons bezit en wordt momenteel uitgebracht in de wedstrijd sport (L/M Dressuur)

We hebben haar zelf 7 augustus 2023 onlangs röntgenologisch incl. rug en hals laten keuren. Helaas heeft ze een bemerking. Ze is wel als sportpaard goedgekeurd. Vandaar aangepaste prijs. Uiteraard alle keuringen toegestaan kosten koper en de huidige foto’s zijn op aanvraag in te zien.

Filmpje via Whatssapp te verkrijgen. Meer info of vragen via M. Philipsen 06-53626486

Stamboom

Vader Furst Romancier
Vader van vader Furst Heinrich
v.v.v. Florestan I
m.v.v. Donnerhall
Moeder van vader Ronja
v.m.v. Romancier
m.m.v. Edwina
Moeder Hannamoure
STB PROK
Vader van moeder Apache
STB Keur
v.v.m. UB 40
STB Keur
m.v.m. Tolanda
STB Elite, Preferent, Prestatie, PROK
Moeder van moeder Namoure
STB STER
v.m.m. Belisar
STB
m.m.m. Famour
STB