We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

16 jarige alrounder te koop, die een enorm fijne ervaren leermeester is. Geklasseerd in het Z/2* eventing, met zowel een mer in de CCI2*S als CCI2*L. Daarna heb ik met hem M2 dressuur gereden en M/1.20 gesprongen. Bij een vorige eigenaar heeft hij ZZ gesprongen. 

Ons hoogtepunt was een zilveren medaille op het NK eventing in de klasse Z in 2021. Daarnaast vele prijzen gewonnen in het M eventing, M2 dressuur en 1.20 springen. Op dit moment is hij in wedstrijdconditie, maar wordt het hogere werk hem wat zwaar. 

Hij heeft een koel en rustig karakter, kijkt nergens van op, wordt niet zenuwwachtig en is eerder sloom als heet. Ook op buitenrit is hij braaf. Dit doe ik zowel alleen als in een groep met hem. Zijn nuchtere karakter en ervaring maakt hem ook geschikt voor een wat onzekere of beginnende ruiter. Hij heeft al zijn hele leven cornage welke geen belemmering is. 

Filmpjes en de vraagprijs zijn op aanvraag beschikbaar, hiervoor graag een bericht sturen of bellen naar 06-20248419. Dit mag uiteraard ook voor meer informatie. Paard wordt alleen verkocht naar een tehuis waar ik zelf een goed gevoel bij heb. 

Stamboom

Vader Vaillant
Vader van vader For pleasure
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Petite
Vader van moeder Calvados
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.