We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Luciano (Lord Carnaby × Carry Gold) is een 12-jarig elegant ruin van 1.68. Loopt ZZ-zwaar op wedstrijd en zijn thuis bezig met de series, heeft veel wedstrijdervaring waaronder ook kampioenschappen. Ook maakt hij graag een sprongetje of een buitenritje.
(whatsapp/bel naar 0636124551)
Geen stalgebreken, braaf bij de smid en gaat regelmatig naar de fysio, tandarts, zadelmaker en bitfitter. Hij is 100% verkeersmak en is zowel te rijden op stang en trens, bitloos en trens.
Heeft rechtsachter een cyste in de knie in het axiale vlak (niet gewichtsdragende deel) wat geen invloed heeft op de (sport)prestaties en verder ook een positief advies kreeg met echter wel een verhoogd/acceptabel risico door ook twee kleine dingen in de hals. Sinds dat hij in ons bezit is (9 jaar) nooit kreupel gelopen en vertoond ook geen problemen met de hogere dressuur oefeningen/springen.
!! prijs inc. tuigage (2x hoofstel en dressuurzadel)

Hierdoor kan hij zeker nog heel wat jaren mee denken wij, zowel recreatie of doorgaan met wedstrijden rijden. Het rapport en gemaakte foto's van hals, rug en complete benen kunnen worden verstrekt bij serieuze interesse.

Stamboom

Vader Lord Carnaby
Premiehengst
Vader van vader Lord Loxley
2e bez.
v.v.v. Lord Sinclair I
m.v.v. Carry
Moeder van vader Rochelle
Sportstaatspremie
v.m.v. Rocket Star
m.m.v. Renoir I
Moeder Carry's Girl
Vader van moeder Carry Gold
Hoofdpremie
v.v.m. Weltlady
m.v.m. Kalinea
Moeder van moeder Renetta
Hoofdpremie
v.m.m. Play Girl
m.m.m. Grünfee