We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mijn knappe zwarte merrie is op zoek naar een nieuw vijfsterren huisje als fokmerrie.

Jolie Geuzenhof is een afstammeling van Wynton x Rubin Royal en een knappe verschijning op stal. Ze is tien jaar jong en meet ongeveer 1.70 cm. Jolie Geuzenhof is gefokt uit de merrie Vogue (prok en ster) en haar overgrootmoeder is Mystiek (keur, pref en prest).  

Als 5- jarige heeft Jolie Geuzenhof meegedaan aan de halve finale Pavo Cup. Afgelopen zomer heb ik met Jolie nog enkele Z2 wedstrijden gereden (scores rond de 65%). Ze heeft een ruime actieve stap en een mooie gedragen galop met een sterk achterbeen. Momenteel wordt ze nog steeds in goede conditie gehouden.

In de omgang is ze erg lief en houdt ze van aandacht. Ze vindt het altijd erg fijn om naar buiten te gaan. Ook gaat ze altijd op tijd naar de hoefsmid en tandarts. Jolie is braaf tijdens het vervoeren en op vreemd terrein.

19 juni 2023 is ze klinisch en röntgenologisch goedgekeurd incl. rug en hals.
Opnieuw keuren mag, kosten koper.
Momenteel is ze niet drachtig. Indien gewenst is dit in overleg te bespreken. Ze heeft geen gebreken, maar wordt niet verkocht als rijpaard. Voor meer informatie kunt u mij mailen of bellen: kimhuizerdressage@gmail.com of 06-15477557  

Ze staat in Hazerswoude-Dorp.

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1643771/jolie-geuzenhof#newsAreaStamboom

Vader Wynton
Vader van vader Jazz
v.v.v. Cocktail
m.v.v. Matador
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Rubin Royal OLD
v.v.m. Rohdiamant
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Fruhling
m.m.m.