We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zakira is een super lieve en stoere merrie tegelijk. Ze is een droom om mee te trainen: verstandig, gefocust, matuur, gemakkelijk, … Bovendien is ze een echte eye catcher!

Na twee weken zadelmak is ze al mee op wandeling en op wedstrijd geweest. Super koel en flink! Na het zadelmak maken heeft ze drie maanden mogen genieten op de wei. Sinds 1 december staat ze bij mij op training. Ze geeft een enorm vertrouwd gevoel; zo mogen alle jonge paarden zijn.
Elke rit verbetert Zakira. In stap houdt ze zich nog iets in. Ze kan echter super stappen. De draf is heel taktmatig en ze neemt gemakkelijk ruimte. De galop is mooi bergop en super door gesprongen. Voor haar weinige ervaring loopt ze ook al goed in evenwicht. Ook is ze fijn aan de hulpen zonder een greintje heet te worden.

Haar moeder heeft oa ook een veulen gegeven dat op de Oldenburg veiling voor €68.000 is verkocht.

We zouden ze heel graag willen houden en zelf verder opleiden maar Zakira lijdt jammer genoeg aan shivers, een heel milde vorm weliswaar. Hiervan is bij het rijden niks te zien, noch te voelen. Wanneer ze achteruit stapt is dit wel lichtjes te zien. Kom gerust kijken en proberen, je zult enorm genieten !

Video ook via whatsapp te verkrijgen (betere kwaliteit).
www.tahneewaelkens.be

Stamboom

Vader Zackery
Vader van vader Zack
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Sandro Hit
m.m.v.
Moeder Finest Dream
Vader van moeder Fürstenball
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. San Amour
m.m.m.