We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens veranderingen in de privésfeer moet ik met pijn in mijn hart een nieuwe plek vinden voor mijn lieve grote vriend Denzel.

Denzel is een grote goedzak van 1.74 hoog. Ondanks zijn leeftijd (17 jaar) heeft Denzel enorme looplust en is hij van alle markten thuis. Cross, springen dressuur, het bos in, afwisseling daar wordt Denzel echt blij van. Dressuurmatig komt Denzel wel het beste tot zijn recht. 

Denzel heeft weinig wedstrijd ervaring, hij kan wel technieken uit het Z laten zien zoals een piaffe en springt hij de wissels maar hier wordt hij nu niet op doorgereden. Op vreemd terrein steelt hij de show met zijn spectaculaire gangen, en doet hij extra zijn best voor je! Denzel is heel fanatiek en wil graag heel hard voor je werken. Dit kan hem wel wat sterk maken, maar hij zal niet aan de ren gaan. Hij is heel betrouwbaar en zal alles voor je doen.   

Denzel heeft geen stal gebreken, stapt braaf de trailer op, braaf bij de tandarts en de hoefsmid (warm beslaan vindt hij wel een beetje spannend). In de omgang is Denzel ook echt een lieverd, mijn kinderen kunnen zelfstandig met hem wandelen, hij pakt uiterst voorzichtig een wortel aan en geniet van alle aandacht en een goede poetsbeurt.

Denzel is heel donkerbruin, in de zomer wordt hij wat lichter en in de winter nagenoeg zwart met 4 mooie witte benen en een mooie witte bless is het echt een hele mooie verschijning in de ring. kortom echt een super leuke ruin die echt een fijne plek verdient bij iemand die hem dagelijks lekker met hem aan de gang gaat om hem (recreatief) dressuur te rijden , een sprongetje op zijn tijd, een keer het bos in, dat zou hij prachtig vinden! 

Handelaren hoeven niet te reageren.

Denzel is (goed) gekeurd 07-22. Klinisch gezond paard. Wel een bemerking. Denzel heeft iets bot verkalking in de eerste halswervel, maar dat is passend bij zijn leeftijd. Half jaar geleden nog een echo naar laten maken en ook weer bevestigd gekregen dat niks is om zorgen over te maken. 

Prijs vanwege zijn leeftijd en weinig wedstrijd ervaring. 

Eerlijk paard, top braaf maar echt veel paard onder je. Geen geschikt paard voor overgang pony naar paard, daar is hij te intens / krachtig voor. 

Dressuur en spring filmpje op aanvraag
Paard staat in Amersfoort  

- Bomproef paard
- Spectaculaire beweging
- Veel looplust 
- Braaf in de omgang 
- Leuk paard voor de gevorderde ruiter die een wat groter paard zoekt 

Eventueel extra ter overname:
- Bucas dekens zonder beschadigingen
- Custom Advantage R zadel (sep 23 Nieuw)
- Zwart Passier hoofdstel (1 jaar oud)


 

Stamboom

Vader Donnerbube 2
Vader van vader Donnerhall
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Pik Dame
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kamene
Vader van moeder Calano 2
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Grācija
v.m.m.
m.m.m.