We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kiarara (drachtig van Mauro Turfhorst)

El Capone x Polansky
Merrie, ster, voorlopig keur
24 mei 2015
stokmaat +/- 1.70 cm

Kiarara is een mooi en lief paard en kan goed bewegen. Als 4 jarige was ze tweede bij het ONNK, kampioenschappen 4 tot en met 7 jarige van Noord Nederland met 54 punten. Ze kreeg een  8,5 voor de stap en 8-ten voor type en houding & balans.
Röntgenfoto's zijn aanwezig.

In 2021 heeft ze een veulen gehad van Dream Boy. 

Met tussenpauzes is ze gereden, ook op vreemd terrein. Het is opstappen en wegrijden. 

Ze is momenteel drachtig van Mauro Turfhorst en uitgerekend op 11 april 2024.

Deze zwarte parel is een belofte voor de toekomst. 
De verrichtingsjury was lovend over de verrichting van Mauro: “De hengst loopt altijd berg op. Hij heeft een heel fijn karakter, is werkwillig en denkt altijd goed mee.” Mauro Turfhorst scoorde zeven keer een 8,5 en een 8.De verrichtingstopper vervolgde zijn opleiding bij Dinja van Liere. In de Hengstencompetitie klasse L werd Mauro Turfhorst tweede en kreeg daarbij onder andere een 9 voor de galop. In september 2022 liep Mauro zich in de kijker tijdens het WK voor Jonge Dressuurpaarden, hij werd finalist bij de vijfjarigen dressuurpaarden. Ook tijdens de hengstencompetitie in de klasse M scoorde Mauro goed. In de drie gereden wedstrijden behaalde hij telkens meer dan 85 punten. Op alle onderdelen kwamen de cijfers nooit onder de 8,5 en in Exloo kreeg hij een 9 voor harmonie. Daar zei de jury: “Deze hengst is werkwillig, goed aan de hulpen en blijft mooi geconcentreerd op de ruiter. Daarom krijgt hij een 9 voor de harmonie en een 8,8 voor de totaalindruk.”

Voor meer informatie: 06 29186725

Stamboom

Vader EL Capone
Vader van vader UB40
keur
v.v.v. Olivi
m.v.v.
Moeder van vader Vamora
elite, preferent, prok
v.m.v. OO Seven
m.m.v.
Moeder Wietske
ster, preferent
Vader van moeder Polansky
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Madeliefje
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
ONNK Kampioenschap vrij bewegen 4 t/m 7 jarigejarigen 2019 4 tot en met 7 jarige 2 de finale