We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Urbine is een 7j merrie die wij te koop aanbieden als fok- en/ of draagmerrie.

Ze heeft in het verleden 2 veulens gehad, ze was beide keren van de 1ste keer drachtig en ook de bevallingen zijn goed verlopen.
Ze is een goede moeder voor haar veulens en ook naar de mensen toe blijft ze heel braaf en eerlijk.

Urbine is een kwaliteitsvolle merrie uit een goede stam die haar kwaliteiten zeker doorgeeft aan haar veulens.
Wel dient er gefokt te worden met een hengst die lager in het bloed staat en niet veel bloed doorgeeft want dit heeft zij zelf meer dan voldoende.

Urbine is RX en klinisch gekeurd en is een gezonde merrie. Haar goede en sterke gezondheid zal ze dus ook zeker doorgeven aan haar veulens. 

Urbine is makkelijk en braaf in de omgang, zowel in de wei, laden op trailer en vrachtwagen, bij de hoefsmid en dierenarts.
Urbine is wel aan beide achterbenen kramperig. Hier heeft ze geen last van, ook bij de smid vormt dit geen probleem maar dit willen we toch graag vermelden. 

Urbine is dus op zoek naar een nieuwe thuis waar ze veulentjes mag geven en waar ze een fijne tijd kan hebben met andere soortgenoten en haar veulentjes in de wei.

Voor meer vragen en informatie kan u me telefonisch contacteren:
0032/472.48.98.57


Stamboom

Vader Maestro van de bisschop
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder QuickStar
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.