We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze mooi gemodelleerde, zwarte, mensgerichte en fijn te bewerken 4 jarige ruin is er klaar voor iemand heel gelukkig te gaan maken. Hij is eind december 2023 rustig zadelmak gemaakt en een aantal keer per week gereden. Sinds een drietal weken staat hij bij ons op stal en ook wij werken maar een aantal keer per week met hem. Hij heeft nog veel jeugd maar laat zien dat hij alles in huis heeft om zich te gaan ontwikkelen tot een heel fijn sportpaard. Een goede stap, een draf met takt en ritme en een galop met afdruk en kracht. Hij is niet kijkerig of ril en geeft de ruiter iedere dag hetzelfde gevoel. Je hoeft hem niet te longeren voor het rijden en het is dus gewoon opstappen en wegrijden.

Hij staat correct op zijn voeten, heeft een mooi beenwerk en staat goed in het rechthoeksmodel.   Hij is recent volledig gekeurd zonder aanmerkingen!  

Vraagprijs: 15000 Ex BTW  

Voor meer informatie graag even bellen:   0031628975965

Stamboom

Vader Hometown
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.