We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Orange VD Bisschop drachtig van de grand prix hengst Uricas Van De Kattevennen met Harrie Smolders onder het zadel en die in de fokkerij zijn kwaliteiten doorgeeft. De geboorte van het veulen wordt verwacht op 26/03/2024.
Orange komt uit de stam van Ida VD Bisschop die met de Zweedse amazone Irma Karlsson tot op 1m65 niveau presteerde. Daarnaast komen er uit deze stam nog verschillende paarden die op het internationale circuit actief zijn zoals: Nono VD Bisschop 1m55 - Reza VD Bisschop 1m30 - Nafnaf VD Bisschop 1m40 - Quint VD Bisschop 1m40 - Mintou VD Bisschop 1m45 - Lester Santa Monica 1m35 - Quinto VD Bisschop 1m40.
Orange zelf toonde veel kwaliteit in het vrijspringen maar heeft nooit de kans gekregen in de sport omdat zij als veulen bij de fokker op een accidentele manier haar linker oog is verloren.
Orange is makkelijk drachtig te krijgen en is in het verleden al meerdere malen succesvol ingelegd met diepvries sperma.
Foto 1: Orange VD Bisschop - Foto 2 en 3: Avicii Van't Hageland (v.Quatre Mai-L) Foto 4: Casanova Van't Hageland (v.Casalo z) - Foto 5: Uricas Van De Kattevennen 
Video 1: Casanova Van't Hageland (v.Casalo z) - video 2: Orange VD Bisschop (vrijspringen als veulen) - video 3 en 4: Rolls-royce VD Bisschop (v.Vannan) - video 5: Uricas Van De Kattevennen -
video 6: Ida VD Bisschop - video 7: Nafnaf VD Bisschop - video 8: Nono VD Bisschop

Stamboom

Vader Jenson van het Meulenhof
Vader van vader Vagebond de la Pomme
v.v.v. Vigo d'arsouilles
m.v.v. Sauterelle de la Pomme
Moeder van vader Narcotique de Muze IV
v.m.v. Quidam de Revel
m.m.v. Querly Chin
Moeder Kora vd Bisschop
Vader van moeder Clinton
v.v.m. Corrado I
m.v.m. Urte I
Moeder van moeder Ode de Bellevue
v.m.m. Pallion Rouge
m.m.m. Kipling de Bellevue