We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ontzettend lief en correct dressuurpaard te koop

La Vie, circa 1.68m
Vader Vitalis
Merrie, ontzettend lief paard
Recent röntgenologisch en klinisch (inclusief rug en hals) goedgekeurd. Geen chipjes of fragmenten.

Wie gaat er verder met de opleiding van dit ontzettende lieve en talentvol dressuurpaard. Ze is verschrikkelijk lief en wil heel erg graag voor je werken. Naast dit goede karakter is ze ook nog eens helemaal gezond. Ze is correct aan de hulpen en is op dit moment wedstrijd klaar. Echt een genot om lekker ongedwongen met haar aan het werk te gaan. Je kan haar gerust ook een paar dagen vrij geven en zo weer opstappen en wegrijden. Ze is heel sociaal naar andere paarden. In training loopt ze nu op B/L niveau en zijn we begonnen met wat oefeningen van de M aan te leren.

Ze heeft onder het zadel zeer goede bewegingen. Ze heeft een zeer kwaliteitsvolle stap, draaft met zeer goed achterbeen en heeft veel ruimte in haar voorbeen. Ze heeft een goede en krachtige galop die heerlijk zit. Ze wordt steeds sterker en zien echt een goed correct paard in haar naar boven komen. 

La Vie vind het ook erg leuk om een klein sprongetje te maken / cavaletti werk te doen. 

Nieuwsgierig naar deze knappe merrie? Stuur een bericht naar 0681613010

Voor de juiste plek is de prijs bespreekbaar. We willen graag dat ze met haar nieuw ruiter kan gaan bouwen aan de toekomst samen. 

Stamboom

Vader Vitalis
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.