We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: 

Fijne zwarte dressuurmerrie ZZL geklasseerd.  Keiramante is een afstammeling van Arlando NOP x Ferro uit de directe moederlijn van Jazz. Kei komt uit een moederlijn met enorm veel sport.   Kei is sinds haar 3 jaar in mijn bezit en komt rechtstreeks bij de fokker vandaan.  Haar hele geschiedenis is dus bekend.  Kei is eerst ingezet voor de fokkerij en is daarna aan haar sportcarriere begonnen.  Kei is een brave, makkelijke moeder en zorgt goed voor haar veulens.  
Kei loopt momenteel heel verdienstelijk ZZL met haar amazone Manouk die haar ook opgeleid heeft.  Ook maakt Kei deel uit van het viertal 4Symphony en start zij in de viertal compititie Kur op muziek in de klasse Z.  Kei is een lieve merrie, makkelijk te rijden op zowel trens als stang en trens en altijd braaf en eerlijk.  Ze durft soms iets kijkerig te zijn, maar laat zich heel makkelijk overhalen.  Hierdoor denken wij dat Kei ook zeker geschikt is voor de overgang pony naar paard.  Wij zien Kei dan ook het liefste bij een ruiter/amazone die graag wedstrijden wil rijden.  
Indien interesse kunt u ons appen of bellen Marjolein (eigenaar) +32474967406 of Manouk (amazone) +31637005337 
Kei staat aan huis in Elshout, Drunen.  Mogelijkheid om binnen te rijden in de clubmanege. 
Filmpjes kunnen opgevraagd worden

Stamboom

Vader Arlando
GP
Vader van vader Paddox
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Larmante
Elite, pref, prest
Vader van moeder Ferro
GP, pref
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Warmante
Keur, pref, prest
v.m.m.
m.m.m. Parmante

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Brabantse Kampioenschappen 2024 Z/ZZ 4tal 2e