We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze 4-jarige Hannoveraanse ruin van Rock Springs - Bonifatius – Weltmeyer – Magnum – Götz – Kardinaal xx is afgelopen zomer zachtjes gebroken en loopt in alle drie de basisgangen.

“Reggae T” is aanwezig bij ons geboren en getogen. Hij meet momenteel 160 cm en had na zijn castratie nog tijd nodig voor zijn ontwikkeling. Bij het vrijlopen het toont zijn kwaliteit. Hij heeft echter nog steeds kracht en evenwicht nodig onder de ruiter.

In de omgang met hem is hij een ware schat. Hij houdt ervan om geaaid te worden. Hij staat tijdens het verzorgen en opzadelen altijd rustig en blij om aandacht te krijgen.

“Reggae T” is smederij, laadvroom en op blote voeten.

Omdat hij snel onveilig wordt en de veiligheid van de berijder Indien nodig geven we het alleen aan ervaren, veilige ruiters! Hetzelfde geldt voor voor testvoorbereiding.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u Florian Tüpker bellen op +491749031585. Er kan een video worden verzonden.

Is dit paard niet het juiste? Wij hebben meer Pony's, kleine en grote paarden te koop in alle prijscategorieën. Kijk Bezoek gerust onze homepage www.tuepker-pferde.de rondom.

We kijken ernaar uit je te zien! 😊

Fok- en trainingsstal voor de familie Tüpker
Ben muur 4
49492 Westerkappeln

Stamboom

Vader Rock Springs
Vader van vader Rock Forever NRW
v.v.v. Rockwell
m.v.v. Lady Sunshine
Moeder van vader Farina
v.m.v. Fidertanz
m.m.v. Dorina
Moeder Baccara T
Vader van moeder Bonifatius
v.v.m. Belissimo M
m.v.m. Lambada
Moeder van moeder Winning Game
v.m.m. Weltmeyer
m.m.m. Marcella