We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pepe wordt in juni 4 jaar oud, vanaf 4 maanden oud is hij al in de hand. Op het moment wordt er veel grondwerk met hem gedaan en wordt hij zadelmak gemaakt, dit pakt hij heel erg goed op. Pepe is vrolijk, aanhankelijk, knuffelig, leergierig en kan vooral ook heel goed bewegen. Zijn stap, draf en galop zijn bovengemiddeld en daarbij beweegt hij mooi los in het lichaam. 
Zijn vader Livius doet het onder Danielle Heijkoop heel goed in de sport en ook Pepe lijkt aanleg te hebben voor een mooie toekomst in de dressuursport, maar zal ook zeker wel plezier hebben in het maken van een sprongetje en een buitenrit. 
Wij hebben hem als veulen van de fokker gekocht, maar helaas moeten besluiten hem nu te verkopen gezien de prive situatie. 
Een recent röntgenologisch keuring heeft uitgewezen dat hij met voornamelijk 1t'jes op het rapport gezond is verklaard als sportpaard. Overkeuren mag voor k.k.
Voor ons is het geen minpunt, maar we moeten wel noemen dat Pepe af en toe lucht zuigt. We willen hier eerlijk over zijn en hopen dan ook dat hij bij iemand terecht komt die hem daarvoor kan bieden wat hij nodig heeft. Het gaat daarbij wat ons betreft om het liefst ruime huisvesting met uitloop en contact of liever nog samen met soortgenoten. Ruim aanbod en het liefst onbeperkt ruwvoer. De prijs is hier op aangepast want aan zijn afstamming, potentie en talent zal het niet liggen. 
Ben jij nieuwsgierig geworden naar Pepe en zou je hem graag bezichtigen of heb je vragen? Neem dan contact op.

Stamboom

Vader Livius
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Lord Loxley
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Fruhling
m.m.m.